جهت اخذ ویزای شنگن مراحل زیر باید انجام شود.

مرحله اول

بررسی کردن مدارک مسافر جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن و هماهنگی با کانترهای فروش

تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

مرحله دوم

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام تورهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه:

مدارک شغلی

برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی، گواهی اشتغال به تحصیل، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر ( در غیر این صورت فیش حقوقی بدون مهر + گواهی اشتغال به کار)

برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل، رئیس هئیت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره، عضو هئیت مدیره…) : اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره گذرنامه…) تاریخ شروع به کار همراه با تاییدیه روی سربرگ شرکت (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

برای کارمندان شرکت های خصوصی : کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا و مشخصات فردی(نام و شماره گذرنامه…) تاریخ شروع به کار، میزان حقوق، تاریخ شروع و اتمام مرخصی (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین) لیست بیمه (سابقه بیمه یک سال قبل از سفر) از اداره تامین اجتماعی (مهر سازمان الزامی است).

برای کارمندان بخش دولتی : آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر (گواهی)

برای بازنشستگان : آخرین حکم بازنشستگی/آخرین فیش حقوقی

برای کسبه : اصل جواز کسب/اصل کارت بازرگانی

برای پزشک ها :اصل پروانه مطب/اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندس ها : اصل پروانه مهندسی/اصل کارت نظام مهندسی + گواهی اشتغال به کار (در غیر این صورت لیست بیمه از شرکت مربوطه ارائه شود.)

برای ساختمان ساز ها : اصل گواهی ساختمان/اصل قراردادهای کاری/اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا : اصل پروانه وکالت/اصل کارت وکالت

برای کسانی که منبع درآمدشان از دیگر روش ها تامین می گردد : ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی است. مانند ارائه اجاره نامه یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می شود. ( حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست ۳ ماه قبل از تاریخ سفر مسافر است.)

مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری : ریز پرینت ۳ ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه ( با توجه به نوع سفارت از ۳ ماه تا ۶ ماه است). برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست  میزان درآمد شخصیِ حساب های بانکی در آن ها مشخص باشد.

برای حساب های بلند مدت : کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه

حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست ۴۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان باشد، بدیهی ست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل ۱۲۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان موجودی داشته باشد.

افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نیست.

سند ملکی : اصل سند مالکیت به نام مسافر

سایر مدارک 

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته (در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهدنامه الزامی است.) – چهار قطعه عکس ۴/۵*۳/۵ (جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن) – اصل شناسنامه – برای متاهلین اصل سند ازدواج

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی است.

رضایتمندی محضری برای افراد زیر ۱۸ سال در صورت عدم در خواست ویزا برای یکی از والدین است.

در صورت در خواست ویزا برای سفارت اسپانیا ارائه حساب بانکی برای فرزندان بالای ۱۸ سال تحت تکفل خانواده – حداقل ۱۰ میلیون تومان الزامی است.

توجه:  ارائه کپی از تمامی مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی است.(در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام است.)

کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت خانه های ایتالیا، پرتغال، یونان، لهستان، اسپانیا، سوئیس می بایست ترجمه گردد و هزینه ترجمه به عهده خود مسافر است.

کانال تلگرام گشت لحظه دیدار
وقت سفارت آلمان و ایتالیا